Followers

Entry Baru (Blog Personal)

Giveaway: Wirda Warda




Tarikh tutup: 25 ogos 2011


tag: che ros cute

jaa


Cute & funky beg tu kan...jom la join...jgn segan jgn malu..kalau bertuah anda dpt dulu...ahak!!


Siapa nak dudel FREE?

Nak join click sini: http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-dudel-free.html
Tarikh tutup sempena birthday dia hari ni : 28/07/2011
Autum pilihan saya!!!

Nak sgt dudel ni eee bestnya kalau dapatkan...kan...kan... oppps lupa hepy birthday hope your dream come true..muaaaaaaaaaah

CONTEST BESTNYE MELANCONG!!


kalau kauorg nak joint click sini: http://myaarissablog.blogspot.com/2011/07/contest-bestnye-melancong.html
Tagging: cik ros cute
jaa

Kalau diberi peluang melancong ofcourse ibu nak pergi London/Paris romantik gitu..entah bila boleh sampai sana kalau x pun gold cost australia..bestkan..ahak!! kenapa ibu nak pergi sana banyak sebab x terkata rasanya.. kat bawah ni tempat2 yg pernah ibu pergi masa co.trip dulu..



Kumming-CHINA
BEST BOLEH MAIN SALJI

HO CHI MIN-VIETNAM

BEIJING/GREAT WALL-CHINA SINI PUN BEST...


duk berangan nih..bila la blh pergi PARIS OOOHHHHH...