Followers

Entry Baru (Blog Personal)

Vote & Menang-Cute Mum

clik sini : http://mamiuyun.blogspot.com/2011/07/vote-menang.html
Tarikh tutup:31 july 2011




Hari Raya Give Away




Closing Date~25 August 2011



JOM.... JOINT MY GIVEAWAY........

nak join~ http://lynncottage.blogspot.com/2011/07/jom-joint-my-givaway.html
Tarikh tutup:29 july 2011



HADIAH PERTAMA

HADIAH KEDUA

HADIAH KETIGA









Lovely Giveaway

Nak joint click sini: http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/lovely-giveaway.html

Tag:cik rose cute
cik purple

Antara penajanya adalah:





Lenloy-Closet Gift4Blogger




Lulu-Pages

















give away duo by duniaku dan hatisamronkin!

nak joint click sini~ http://hatisamronkin.com/2011/06/give-away-duo-by-duniaku-dan-hatisamronkin/
Tarikh tutup: 31 july 2011

Tag: cik rose cute
cik wani

''Contest:Saya ada Cash Rm1000..!!

Nak Joint: http://fiqracake.blogspot.com

Tarikh Tutup: 31 July 2011

TAG: CIK ROS CUTE
CIK WANI
ASHIKIN

Kalau ada duit RM1000 saya aka simpan kat ASB utk pelaburan masa depan anak-anak.

Giveaway Dari Korea@fasihah.com

NAK JOINT CLICK SINI: http://www.fasihah.com/2011/07/giveaway-buat-pembaca-blog-ini.html
tarikh tutup: 14 ogos 2011

YaNa Yassin Birthday Giveaway

Nak joint click sini: http://yanayassn.blogspot.com/2011/07/yana-yassin-birthday-giveaway.html
Tarkh tutup: 15 0gos 2011

Apa hadiah birthday yg uolls inginkan ehemmm...Sebenarnya sempena birthday i yg ke 32 pada 31.october ni & sempena kelahiran anak kami yg ke dua, i teringin sgt kalau hubby boleh belikan benda ni .....blh x YANG!!! PLEASE!!! PLEASE!!!


?
?
?

?
?
?


emmmm kalau dah namanya perempuan mmg x blh larilah semua nihkan...RANTAI EMAS gitu..

Nak tak: cik ros cute
cik wani

Blog Birthday Giveaway

Nak joint click sini: www.shazwanihamid.com/2011/07/blog-birthday-giveaway.html
Tarikh tutup:- 31 jul 2011


Hari ni baru terbaca blog wani ni..mmg interesting dia punya life..bukan sahaja cantik tp educated person, suka baca blog dia mcm2 ada about fesyen,travel,make-up semua ada kat sini.

u are lucky gurl..


''VOTE FOR NISA"LUCKY DRAW~!!






Nillah orang yg nak di LIKE tu a.k.a tuan empunya lucky draw jom pakat ramai2 like yer


Tag: cik ros cute


cik purple

RedmatTopStyle 1st Giveaway

Nak joint clik sini~ http://redmattopstyle.blogspot.com/2011/07/redmattopstyle-1st-giveaway.htnl

Tarikh tutup 29 july 2011

Saya suka giveaway redmattopstyle ni sbb dia tersangatlah kreatif,bukan semua org blh buat benda2 kreati mcm ni, bab kataorg2 tua tangan sejuk=sentuhlah apa sahaja pasti menjadi...syabas u mmg kreatif...i like...