Followers

Entry Baru (Blog Personal)

@Win LC Clutch From Babyibu Shoppe!!

nak joint click kat sini http://www.babyibu.blogspot/2011/06/win-ic-clutch-from-babyibu-shoppe-html
link this :- http://kedaibabyibu.blogspot.com/

Tarikh tutup :- 14 jun 2011-24-july-2011


Giveaway my first stripe clutch!


nak joint click sini http://feltomania.blogspot.com/2011/07/giveaway-my-first-stripe-clutch.html
Tarikh tutup: 16 JULY 2011


1st Wedding Anniversary Giveaway



I nak joint lah rasanya still available kut coz baru terbaca your blog ni,jom ramai2 join sementara masih sempat he..he.. my word is '' it takes 3 second to say ~I LOVE YOU~ but a lifetime to prove it''




Contest Aku Sayang Dia



Aku sayang dia kerana dia amat mencintai aku seaadanya,bersamanya terasa hidup ini lengkap,tanpanya hidup ini pasti terasa.Buktinya maka lahirlah buah cinta kami yg pertama dan bakal menyusul buah cinta ke dua di bulan october..Semoga kebahagiaan ini akan berterusan dan biarlah kematian sahaja yg menjadi pemisah antara kami.amin..



Last date : 31 july 2011



TAG NAME:



http://hairulizacontestga.blogspot.com/



http://akudanchenta.blogspot.com/



http://petaibududurian.blogspot.com/





Nak header transparent!! :)





Cik yuyue kalau boleh nak header utk yg ni jugak utk contest & giveaway...tapi keutamaan kat yg personal tu..kalau dapat dua2 lagi bessssssstttt.. ni link cik yuyue http://www.pwencessyuyue.com.cc/nak-header-transparent.html




Kalau blh kat blog kat header tu masukkan gambar & letak gambar gift..tulisan tuislah IBU AQIL~Contest&Giveaway,colour pulak x kisah janji bersesuaian ikut citarasa cik yuyue yer..



time kasih daun keladi...kalau ada nak lagi..he..he..