Followers

Entry Baru (Blog Personal)

Mood Contest!!!

Mood nak follow contest dah xder sbb dah dkt nak due nih... maybe next year sambung balik...

SEE U OLL BY NEXT YEAR!!!

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN

ASSALAMUALAIKUM

MATA KADANG TERSILAP MEMANDANG

TELINGA KADANG TERSALAH MENDENGAR

MULUT KADANG TERLEPAS BERUCAP

HATI KADANG TERLAJAK MENDUGA

MOHON MAAF SEGALA KHILAF YG PASTI ADA


DALAM KERENDAHAN HATI

ADA KETINGGIAN BUDI

DALAM KEMISKINAN HARTA

ADA KEKAYAAN JIWA

DALAM GURAU SENDA

ADA KHILAF DOSA


SELAMAT HARI RAYA,MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI KAMI SEKELUARGA..

The Result is out!! Congratulation

Haa...ibu rasa ibu nak percepatkan tarikh utk umumkan pemenang '' 1st give away kenapa aqil menangis'' sbb ibu dah dapat pemenangnya..walaupun tarikh tutup 28/8/2011 tapi ibu tgk dah xder yg nak join so ibu dengan rasminya akan mengumumkan pemenangnya pada hari ini lah yer...you all jgn marah yer...

The winner for this giveaway is..... http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/07/1st-giveaway-kenapa-aqil-menangis.html
Kenapa nurul dipilih sbb dia sahaja yg menekanya dgn betul he...he.. the answer is Aqil menangis sbb kena usik bkn sbb terjatuh he..he...he...
Again,Thank you guys for your love & support...to all participants thank you coz sudi join this giveaway.. muaaaaaaaaah tu you all & hepy to know each others....

Congratulation to the winner, i will contact you soonest!!!

Giveaway: Wirda Warda




Tarikh tutup: 25 ogos 2011


tag: che ros cute

jaa


Cute & funky beg tu kan...jom la join...jgn segan jgn malu..kalau bertuah anda dpt dulu...ahak!!


Siapa nak dudel FREE?

Nak join click sini: http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/07/siapa-nak-dudel-free.html
Tarikh tutup sempena birthday dia hari ni : 28/07/2011
Autum pilihan saya!!!

Nak sgt dudel ni eee bestnya kalau dapatkan...kan...kan... oppps lupa hepy birthday hope your dream come true..muaaaaaaaaaah

CONTEST BESTNYE MELANCONG!!


kalau kauorg nak joint click sini: http://myaarissablog.blogspot.com/2011/07/contest-bestnye-melancong.html
Tagging: cik ros cute
jaa

Kalau diberi peluang melancong ofcourse ibu nak pergi London/Paris romantik gitu..entah bila boleh sampai sana kalau x pun gold cost australia..bestkan..ahak!! kenapa ibu nak pergi sana banyak sebab x terkata rasanya.. kat bawah ni tempat2 yg pernah ibu pergi masa co.trip dulu..



Kumming-CHINA
BEST BOLEH MAIN SALJI

HO CHI MIN-VIETNAM

BEIJING/GREAT WALL-CHINA SINI PUN BEST...


duk berangan nih..bila la blh pergi PARIS OOOHHHHH...









GiveAway di FB

NAK JOIN MEH SINI : http://tupperwarewithlove.blogspot.com/2011/07/giveaway-di-fb.html
date close: 1 august 2011

jomlah join senang jer!!!

FIRST GIVEAWAY BY IDA'S CREATIVE CRAFT

CLICK SINI: http://idacreatifcraft.blogspot.com/2011/07/first-giveaway-by-idas-creative-craft.html

Closing date: 31 ogos 2011

jom join ramai2 yer....

tag: che ros cute
jaa
cik purple

RM338 ROOM CASH VOUCHER EQUATORIAL CAMERON HIGHLAND





tarikh tutup: 30/07/2011


TAG: CIK ROS CUTE

NUREEN

''Photo Of Nature Contest'' kini dibuka


Click sini kalau nak join: http://azwansalleh.blogspot.com/2011/04/photo-of-nature-contest-kini-dibuka.html
tarikh tutup: 31.08.11

Gambar ni diambil kat Pantai rhu 10 di terengganu, view dia mmg cantik tiap kali balik trg ofcourse kami akan dtg sini...



Hizami, Nak Header Satu!






XDER TARIKH TUTUP
Ni ler karangan saya yg x seberapa:-


Kehadapan, Hizami saya nak header satu sebab saya memang xpandai buat header langsung, yg ader tu pun orglain yg tolong buatkan.Lagipun header hazami tu mmg tertarik,menarik kau mmg de boom!!!

1st Giveaway ''Kenapa Aqil Menangis''

Nama Saya: Harith Aqil



Bismilahirrahmanirrahim...
Ibu teringin nak buat contest..yerlah asyik join contest orang jerkan,apa kata ibu pulak yg buat contest, tajuknya 1st Giveaway ''Kenapa Aqil Menangis''.Tujuan contest ni sempena Anniversary ibuaqil yg ker 6 tahun pada 28/8/ ni he..he..Kalau ada sesaper yg betul tekaannya ibu akan bagi hadiah tupperware juga sempena ibu dah pun jadi ahli tupperwarelah ahak!!! Satu lagi sempena ibu dah joint banyak contest & ofcourse sbb nak tambahkan kenalan a.k.a follower oppssss!! ada ker yg sudi join & follow ibuaqil nih!!!kalau yg x sudi xperlah,contest ni utk yg sudi jerlah yer...
ok jom kita tgk apa yang kauorg kena buat :-



  • 1st- copy paste gambar aqil kat atas ni,



  • 2nd-kena follow 2 blog nih & masukan kat bloglist kauorg ekkkk: http://ibu-aqil.blogspot.com/ & http://nazrieda-anakku.blogspot.com/


  • Title GA - 1st Giveaway '' Kenapa Aqil Menangis'' kauorg kena bgtahu kenapa aqil ni menangis x payah panjang2 janji tepat tekaan tuh maka andalah pemenangnya he..he..



  • Jangan lupa TAG pada 3 org kawan yer!!



  • Dah siap backlink url kauorg kat entry ni!!



  • Tarikh tutup sblm hari raya iaitu 28/8/2011 (Sempena Anniversary Kami)
Contoh hadiah adalah seperti dibawah, kalau bagus penyertaanya,ibu akan tambah lagi hadiahnya...



TUPPERWARE BRAND




















Diari Comel Saya First Give Away


JOIN~ http://bukanblogassignment.blogspot.com/2011/07/diari-comel-saya-first-give-away.html

closing date: 24 jul 2011

Giveaway:Keychain From Langkawi by lisaafha

join sini: http://lisaafha.blogspot.com/2011/07/giveawaykeychain-from-langkawi-by-lisaafha.html
Tamat: 31/7/2011

tag: cik purple
cik ros cute

SEGMEN MARI MENAMBAH FOLLOWER

JOIN : http://lunalanun.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html
Tarikh tutup: 25 jul 2011




Mcm best jer tajuk kat atas tuh kan!!kan!! he..he. maklumlah org x famous so xderlah byk sgt follower..harap2 bila dah joint ni makin bertambah lah follower..ishhkk ada ker org nak follow kita ni...harap2 adalah kut....x salah mencuba!!!

Bloglistku hilang!!! Giveaway

Klik sini utk join-
http://redribbonboutique.blogspot.com/2011/07/bloglistke-hilang-giveaway.html
Kategory : Blogger Perempuan
Tarikh tutup: 12 ogos 2011



Contoh hadiah yg akan di berikan...kaluu menanglah he..he..he..superb kan..


Kesian kat Mrs redribbon ni..yerlahlah sempena dgn tajuk kat atas tu semua dah tahu yg bloglist diaorg hilang..harap2 dapat jumpa balik & satu lagi tahniah sbb nak kahwin harap2 perkahwinan anda berdua di realisasikan dgn jayanya dan bahagia hingga ke akhir hayat dan dikurniakan anak yg comel. muaaaaaaaaaaaah utk korang...

















KSWSK Giveaway

click sini: http://chentashayang.blogspot.com/2011/07/kwsk-giveaway.html

Ga ni berlangsung selama sebulan bermula hari ini
Long Sleeves Flora Dress

EAK0063

COLOR: Black

Free Size



Price:rm 24 only


Saya suka baju sbb my favourate colour is black,nampak mcm feminin bila dipadankan dgn
long sleave or jeans.can match with any pant that's why i like so much sesuai utk ke pejabat & jln2...hope can get this for my collection ahaks!!!






stitchnknot 1st giveaway

clik this: http://stitchnknot.blogspot.com/2011/07/stitchnknot-1st-giveaway.html
Tarikh tutup: 31 jul 2011


I like topping cake beacuse it's look like very cute & colourfull, not just parents like this but children also like it when saw this topping.it very creatif i like it.





GA LIKE THIS PICCA

clik sini for join~ http://ellismelia.blogspot.com/2011/07/ga-like-this-picca.html
Tarikh tutup:31 july 2011

Jom Klik Like

join sini: http://lelord-mamanajla.blogspot.com/2011/07/jom-klik-like.html
Tarikh tutup-31/7/2011

GIVEAWAY:HEART FELT PINCUSHION

joint here~ http://saahirsi.blogspot.com/2011/07/giveaway-heart-felt-pincushion.html
Tarikh tutup: 17/7/2011

Kena LIKE: kat facebook~BIG EYES SHOP

Vote & Menang-Cute Mum

clik sini : http://mamiuyun.blogspot.com/2011/07/vote-menang.html
Tarikh tutup:31 july 2011




Hari Raya Give Away




Closing Date~25 August 2011



JOM.... JOINT MY GIVEAWAY........

nak join~ http://lynncottage.blogspot.com/2011/07/jom-joint-my-givaway.html
Tarikh tutup:29 july 2011



HADIAH PERTAMA

HADIAH KEDUA

HADIAH KETIGA









Lovely Giveaway

Nak joint click sini: http://gift4blogger.blogspot.com/2011/07/lovely-giveaway.html

Tag:cik rose cute
cik purple

Antara penajanya adalah:





Lenloy-Closet Gift4Blogger




Lulu-Pages

















give away duo by duniaku dan hatisamronkin!

nak joint click sini~ http://hatisamronkin.com/2011/06/give-away-duo-by-duniaku-dan-hatisamronkin/
Tarikh tutup: 31 july 2011

Tag: cik rose cute
cik wani

''Contest:Saya ada Cash Rm1000..!!

Nak Joint: http://fiqracake.blogspot.com

Tarikh Tutup: 31 July 2011

TAG: CIK ROS CUTE
CIK WANI
ASHIKIN

Kalau ada duit RM1000 saya aka simpan kat ASB utk pelaburan masa depan anak-anak.

Giveaway Dari Korea@fasihah.com

NAK JOINT CLICK SINI: http://www.fasihah.com/2011/07/giveaway-buat-pembaca-blog-ini.html
tarikh tutup: 14 ogos 2011

YaNa Yassin Birthday Giveaway

Nak joint click sini: http://yanayassn.blogspot.com/2011/07/yana-yassin-birthday-giveaway.html
Tarkh tutup: 15 0gos 2011

Apa hadiah birthday yg uolls inginkan ehemmm...Sebenarnya sempena birthday i yg ke 32 pada 31.october ni & sempena kelahiran anak kami yg ke dua, i teringin sgt kalau hubby boleh belikan benda ni .....blh x YANG!!! PLEASE!!! PLEASE!!!


?
?
?

?
?
?


emmmm kalau dah namanya perempuan mmg x blh larilah semua nihkan...RANTAI EMAS gitu..

Nak tak: cik ros cute
cik wani

Blog Birthday Giveaway

Nak joint click sini: www.shazwanihamid.com/2011/07/blog-birthday-giveaway.html
Tarikh tutup:- 31 jul 2011


Hari ni baru terbaca blog wani ni..mmg interesting dia punya life..bukan sahaja cantik tp educated person, suka baca blog dia mcm2 ada about fesyen,travel,make-up semua ada kat sini.

u are lucky gurl..


''VOTE FOR NISA"LUCKY DRAW~!!






Nillah orang yg nak di LIKE tu a.k.a tuan empunya lucky draw jom pakat ramai2 like yer


Tag: cik ros cute


cik purple